Mengapa perlu sertai kami?

SEBAB UNTUK SERTAI SILVERSPOON

Yuran Pendidikan Berpatutan

- Di SSiC, yuran pengajian kursus kami dinilai dengan harga yang berpatutan untuk menyediakan akses kepada pelajar yang bercita-cita tinggi.

- Biasiswa dan pinjaman PTPK disediakan untuk pelajar yang berkelayakkan.

Kemahiran Praktikal

- SSiC mengkhususkan program berkaitan makanan seperti Seni Kulinari, Seni Pastri dan juga Pengurusan F&B.

- Di SSiC, kami menyediakan pengalaman pembelajaran yang mencerminkan persekitaran kerja sebenar untuk pelajar kami, Ianya adalah untuk meningkatkan keyakinan para pelajar sebelum melangkah ke alam pekerjaan.

- Dapur latihan kami dilengkapi sepenuhnya dengan pelbagai kemudahan terkini dan latihan operasi restoran moden.

- Pelajar bukan sahaja dapat pengalaman memasak dan membakar, mereka juga akan belajar bagaimana menguruskan sebuah restoran.

Pengiktirafan Antarabangsa

Mengiktiraf permintaan global untuk para Jurumasak yang mahir dan berpengetahuan di seluruh dunia, Silverspoon International College telah bekerjasama dengan University of West London (UWL) dan Johnson & Wales University (USA) yang terkenal di dunia untuk memberi peluang kepada pelajar-pelajar kami untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Food & Profesional Cookery.

Peluang Pekerjaan

- Kami menyediakan penempatan latihan industri kepada para graduan kami di hotel 4 atau 5 bintang dan restoran terkemuka di Malaysia, Singapura dan Brunei yang menjamin pembangunan kemahiran yang kukuh.

- 85% pelajar kami ditawarkan pekerjaan tetap di hotel dan restoran terkemuka selepas tamat program latihan industri mereka.

Pengubahsuaian Baru

Dapur komersil yang lengkap

Kemudahan terbaik

Bilik Kuliah yang lengkap

HUBUNGI KAMI

UNTUK TERUS BERHUBUNG